Jasper taşı tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #05890
  • Kullanılan Doğaltaş: Jasper doğal taş
  • Kullanılan Materyal: Oksitli metal
  • Kullanılan İp: Kopmayan taş tesbih ipi
  • Tane Çapı: 6mm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 54,90
TAKİP NOTU BIRAK

Bu jasper doğal taş tesbih jasper taşının en güzel tonlarından özel olarak şeçilerek üretilmiştir. Bu jasper taşından üretilmiş olan tesbihin püskülü, imameleri, ayracı hiçbir yerde bulamıyacağınız model ve tasarımda olup, bu jasper taşı tesbihler  firmamızın bizzat tasarladığı modelde üretilmiştir. Ürünlerimizde orijinal doğal taşların yanı sıra estetikliğini arttırmak amacıyla bazı süsleme tesbih aparatları kullanılmış ve ürünlerin estetik görünümleri arttırılmıştır. Alacağınız tesbihte eğer farklı tesbih aparatı kullanmak isterseniz tesbih malzemeleri kategorimizden püskül veya diğer malzemeleri seçip istediğiniz malzemede tesbihinizi dizdirebilirsiniz, bu isteğinizi sipariş notunda veya irtibat numaralarımızdan bize ulaşarak talep edebilirsiniz. Kullanılan bu aparatlar oksitli metal ve  dökümden üretilmiştir,  kimyasal bir elementle temasta bulunmadığı taktirde kararmalara karşı uzun süreli dayanıklı ve sağlamdır. Ayrıca orijinal doğal taş tesbihlerimiz firmamızın özel olarak üretmiş olduğu  doğal taş tesbihlerde ip kesme problemini ortadan kaldırmak için kullanılan kopma ve dağılmalara karşı dayanıklı, kopmayan taş ipi olan elastik misina tarzı özel lastik ipe dizilmiştir. Normal kullanımda bu ip oldukça dayanıklı esnek ve uzun ömürlüdür. Bu özellikleriyle ürünlerimizi ip kopması, tesbih dağılması gibi problemleri yaşamadan rahatlıkla uzun süreler kullanabilirsiniz. Ayrıca bu özel ipin esnek elastik yapısı itibarı ile; tesbihimiz her bileğe rahatlıkla geçmekte ve böylece zaman zamanda tesbihi bileğinize takarak bileklik olarak da kullanabilirsiniz. Sizlerede özel tasarım ve dayanıklı özel ipiyle üretilmiş, jasper taşı tesbih satın almanızı tavsiye ederiz.  Ayrıca jasper taşı tesbih fiyatları da toptan fiyatına yakın uygun fiyattatır. Bu doğal taş tesbihleri hem sallamak hemde stres atmak için çekerek kullanabilirsiniz. Ayrıca bu jasper tesbihlerin tane sayısı 33 olduğundan bu tesbihleri zikir çekmek amaçlı veya namazlarda tesbih çekmek amaçlı da kullanabilirsiniz. Çok amaçlı kullanabileceğiniz bu tesbihleri aynı zamanda muhteşem enerji ve faydalarından yararlanabilmek için de kullanabilirsiniz. Bu ürün orijinal jasper taşından üretildiği için jasper taşının şu psikolojik ve fiziksel faydalara sahiptir ; karaciğer,dalak ve mesaneyi kuvvetlendirdiği ve koruduğu bilinir. Jasper taşının güçlü ve tedavi edici etkileri vardır.Sindirim sistemini düzenler. Safra kesesini korur ve güçlendirir. Endokrin sisteminde dengeyi sağlar. Kişinin kendisini sağlıklı ve güçlü hissetmesini sağlar. Fiziksel direnci arttırır. Erkeklerde erkeksi özellikleri arttırır. Sevgiyi,kararlılığı ve inancı arttırıcı etkileri vardır. Jasper taşı güç ve cesaret taşıdır. Bedeni toksinlerden arındırır.Yılan ve örümcek zehirlenmelerine karşı etkilidir. Bu taş bereket taşı olarakta bilinir. Konuşma yeteneğini arttırır.

Not: Doğal taş ürün alırken orijinal olmasına özellikle dikkat edin. Doğal taş işi çok hassas bir iştir. Bir  çok doğal taş ürün, ucuz taşları benzetilmek istenen orijinal taşın rengine boyanarak üretilmektetir. Bu tür ürünler piyasada çokça bulunmaktatır. Doğal taş alırken özellikle işi doğal taş olan, güvenilir firmalardan alın. Ayrıca ürünlerine orjinallik garantisi ve geri iade garantisi veren firmalardan alışveriş yapın.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taştır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde toptan jasper taşı tesbih fiyatı uygulanmaktatır. Toptan jasper tesbih satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Jasper taşı tesbih,Jasper taşı tesbih satın al,Jasper doğal taş tesbih,Jasper taşı tesbih fiyatı,Jasper tesbih,Jasper taşı tesbih fiyatları,Jasper tesbihler

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...