Moldavit taşı

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZDİR!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #22267
  • Kullanılan Doğaltaş: Moldavit Doğaltaş
  • Ağırlık: Yaklaşık 13,4 gr
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 1544,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

Bu moldavit taşı kolye ucundaki bütün metal kısımlar 925 Ayar Gümüştür.

Not : Bu ürün moldavit taşının işlenmemiş ham halidir. Bu ürün naturel kayaç olmasından dolayı her parçanın şekli ve ağırlığı farklıdır. Şekillerin de taşın naturel doğal yapısına bağlı olarak farklı olabilir. Ancak taşın renginde ve yapısında hiçbir farklılık yoktur % 100 moldavit taşıdır.


Moldavit taşının faydaları ;

   Moldavite taşı ruhsal iletişim kurmamıza yardımcı olan bir taştır. Yaşamınızdaki ruhsal bozuklukların yoğun olduğunu hissettiğinizde ve bu bunalımlardan kurtulmak istediğinizde bu taşı kullanın ve ruhsal anlamda rahatlama hissedeceksiniz. Her anlamda değişmemize, yenilenmemize yardımcı olan bir doğal taştır. Enerjisi oldukça yüksek bir taştır. Bu taşı kullanan insanların çocuk sahibi olabilme şansının fazla olduğu söylenmektetir. Şevkat ve merhamet duygusunu artmasına yardımcı olan bir taştır. Anlama kabiliyetinin artmasına yardımcı olur. Pozitif düşünmeyi geliştiren, yaşamımızı bu düşünceye göre düzenlememize yardımcı olan bir taştır. Verdiği enerjiyle beden kuvvetini arttırarak kişiye canlılık veren bir doğal taştır. Hafızamızı değişik düşüncelerden, karmaşık düşüncelerden kurtarmamıza, zihnimizi temizlememize yardımcı olur. Bedendeki kötü enerjilerin toplanarak toprağa aktarılmasına yardımcı olan, kötü enerjileri topraklama yapan bir taştır.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Moldavit taşı,Moldavit taşı kolye ucu,Moldavit taşı kolye,Moldavit taşı takı

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...