Kore yeşim taşı tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZDİR!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #18033
  • Kullanılan Doğaltaş: Kore yeşimi doğaltaş
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 1724,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

Bu ürün kore yeşim taşı ve 925 ayar gümüş kullanılarak üretilmiştir. Kore yeşim taşı kan akışını hızlandıran ve buna bağlı olarak kanın en uç kılcal damarlara kadar ulaşmasını sağlayan ve buna bağlı olarak romatizma, çeşitli ağrılar ve tansiyon gibi bir çok rahatsızlıklara iyi geldiği uzmanlarca söylenen bir taştır. Kore yeşimi ile türkiye ve dünyanın bir çok yerinde hastalık tedavileri yapılmaktatır. Kore yeşim taşı tesbih 9 mm tane çapındadır. Metal aksamları komple 925 ayar gümüştür ve kullanılan gümüş miktarı yaklaşık 13 gr geçmektetir.

NOT: Bu kore yeşiminin ve bir çok doğal taşın faydaları uzmanlarca kanıtlanmış ve tedavi merkezlerinde tedavi aleti olarak kullanılmaktatır. Fakat bu taşı aldınız kesin fayda olucak anlamına gelmez bir doğal taşların faydaları konusunda kesinlikle garanti vermiyoruz şifa yaradandır ve kişiden kişiye değişir. Herkez her tedaviden aynı faydayı görmez biz firmamız olarak bütün taşlara orjinallik garantisi veriyoruz. Bütün ürünlerimiz %100 orjinaldir ve 1hafta içerisinde ürüne zarar vermeden faturasıyla beraber iade hakkınız vardır. Bu zaman zarfında istediğiniz yere gösterip orjinallik testi yaptırabilirsiniz. Kore yeşimi tesbihi kullanarak kore yeşiminin enerji faydalarından yararlanabilirsiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Kore yeşimi tesbih,Kore yeşim taşı tesbih,Kore yeşim taşı

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...