Kore yeşimi bileklik ve kanada yeşimi tesbih

-27% Tükendi Kore yeşimi bileklik ve kanada yeşimi tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #03632
  • Bileklik Tane Uzunluğu: 10 mm
  • Tesbih Tane Çapı: 8 mm
  • Tesbih Malzemelerİ: Oksitli metal
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 1024,90
  • 749,90
TAKİP NOTU BIRAK



 

 

KORE YEŞİM TAŞININ FAYDALARI VE ÖZELLİKLERİ

 

 

 

 

Kore yeşimi bileklik fiyatı nedir? Kore yeşimi bileklik satın alabileceğim yerler neresidir? Kore yeşim taşı yatakları yada Kore yeşim taşı masaj yatağında kullanılan bileklikler nelerdir? Kore yeşimi bileklik hakkında bilmeniz gereken herşey için bu yazımızı okumalısınız.

Kore yeşimi, yeşim taşları arasında en faydalı olan yeşim taşıdır. Kore yeşim taşı faydalarından bahsedecek olursak; faydaları çok olan bir taştır. Kore yeşim taşı faydaları arasında en çok bilineni ise bel, boyun vb. ağrılarına, bel fıtığı rahatsızlıklarına iyi geldiği ve bu rahatsızlıkların tedavisinde kullanıldığıdır. Kore yeşimi bir çoğumuzun bildiği gibi; Kore yeşim taşı yataklarının bulunduğu masaj ve tedavi merkezlerinde kore yeşimi taşından yapılmış yataklarla bel fıtığı rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılmaktadır.

           Ancak Kore yeşimi bileklik fiyatları, değerlerinin üzerinde satılmaktadır. Kore yeşim taşı bileklik fiyatlarının yüksek oluşu insanlarımızı madur etmektedir. Kore yeşim taşı etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış ve ülkemizde yaygın olarak tedavi aracı olarak kullanılan bir taştır. Bu kore yeşiminden üretilen bir çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler kore yeşimi bileklikkore yeşimi tesbih vb. ürünlerdir. Kore yeşimi bileklikler ve tesbihler piyasada bazı fırsatçılar tarafından çok yüksek fiyatlara satılmaktadır. Kore yeşim taşı bileklik fiyatlarının yüksek tutulması insalarımızı madur etmektedir. Biz firmamız olarak vatandaşlarımıza, kore yeşim taşı bileklik fiyatlarımızı düşük tutarak bu mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz. Firmamız bu mağduriyetleri gidermek için bu ürünleri her bütceye hitap edecek şekilde belirlemekte ve siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Firmamızdaki kore yeşimi ürünler ucuz olmasından dolayı imitasyonmu şüphesi duyanlara şunu belirtmek isteriz; ürünlerimiz kesinlikle orjinallik garantilidir. Ürünlerimiz %100 orjinal kore yeşimidir. Bizden almış olduğunuz tüm ürünlerimizi istediğiniz teste tabi tutabilir ve eğer orjinal olmadığını belirlediğiniz takdirde 1 hafta içerisinde faturası ile birlikte geri iade edebilmenizi garanti ediyoruz. Piyasadaki hiçbir firma bu garantiyi vermez ve firmamızı tanıyan müşterilerimiz ürünlerimizin orjinalliği ve yüksek kalitesini bilirler. Sizede ürünlerimizi kullanmanızı tavsiye ederiz.

 

YEŞİM TAŞININ FAYDALARI VE ÖZELLİKLERİ

 

 

yeşim taşıYeşim taşının bir diğer isimleri jade taşı ve nefrit taşı olarak bilinir. Yeşim taşının özellikleri nelerdir? Yeşim taşının ne gibi faydaları vardır?  Eğer bu sorulara cevap arıyorsanız bu makale size yardımcı olacaktır.

Yeşim taşı özellik bakımından en güçlü taşlardan biridir. Yeşim taşı'nın üzerinde bilim adamları tarafından yapılan çalışmalar ve deneyler sonucunda insan üzerindeki şu etkileri tespit edilmiştir;

Yeşim taşı sihir ve büyüden koruyan taşdır. Mutluluk taşı olarak da bilinmektedir. Bedendeki negatif elektriği toplayarak dışarı atar ve kişiyi stresten kurtarır. Yeşim taşı güzel rüyalar görmemizi sağlar. Diş hastalıkları ve ağrılarına karşı etkilidir. Yeşim taşı antioksidandır. Gözler için faydalıdır. Yüzdeki siyah noktalara uzun süre tutulduğunda iyileştirdiği söylenmektedir. Cilt alerjilerinde yüze masaj şeklinde uygulandığında faydalıdır. Kan dolaşımını düzenleyip kalbe sakinlik verir ve kalbi güçlendirir. Duygu tutsaklığından kurtarır ve akıl ve mantık gücünü geliştirir. Aşırı duyguları yenmemize yardımcı olur. Konsantrasyonu arttyeşim taşıırır. Huzur verir. Korku ve endişelerden kurtarır. Ruhsal sıkıntılardan kurtulmaya yardımcı olur.  Böbrek ve safra kesesi rahatsızlıklarına iyi gelir.

Yeşim taşı'nın  bu gibi özellikleri bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir. Bu gibi tedavi araçları sadece vesiledir. Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır. Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir. Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir. Tedbirimizi alalım şifa Allah'tandır. Şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir. İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

 

        Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

 

HERKESİN KOLAYLIKLA YAPABİLECEĞİ BİR TEST İLE KORE YEŞİMİNİN ORJİNALLİK TESTİ NASIL YAPILACAĞINI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO'YU İZLEYEBİLİRİSİNİZ.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Kore yeşimi bileklik,Kore yeşim taşı bileklik fiyatları,Kore yeşimi bileklik fiyatları,Kore yeşimi bileklik satın al,Kore yeşimi bileklik fiyatı,Orjinal kore yeşimi bileklik,Kore yeşim taşı bileklik

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...