Kırmızı akik taşı

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #03598
  • Bileklik Madeni: Kırmızı akik doğal taş
  • Kullanılan Materyal: Kırmızı akik doğal taş ve misina lastiği
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 114,90
TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taşlardan Kırmızı akik taşı 'nın çeşitlerinden olan onlarca renginden kahverengi ve beyaz tonlu renklerinden yapılmış bu Akik taşı bileklik hem estetik hemde kullanış bakımından çok özel bir doğal taş bilekliktir. Bu Akik bileklikin kesimli oluşu albenisini arttırmaktadır. Bu Akik bileklik satın al makla kalmayacaksınız aynı zamanda da Akik taşı bileklik satın al arak hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbir şeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak Akik taşı bileklikin de sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Ayrıca akik taşı peygamber efendimiz(s.a.v) tarafın kullanılmış olup hadis-i şeriflerle övülen bir taştır. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz Kırmızı akik taşı  hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için tıklayınız .
      Toptan alışverişleriniz toptan akik bileklik fiyatı uygulanabilir bu akik taşı bileklik fiyatı alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz lındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

Akik taşı, özellik bakımından en güçlü taşlardan biridir. Akik taşı'nın üzerinde bilim adamları tarafından yapılan çalışmalar ve deneyler sonucunda insan üzerindeki bazı etkileri tespit edilmiştir fakat bilimsel açıklamasından önce Akik taşı hakkında hadislerden akik taşı'nın peygamber efendimiz (s.a.v)'in buyurmuş olduğu faydalarından bahsedelim;

İslamda akik taşının yeri;

İmam Caferi Sadık (as) şöyle buyurdu: "akik yüzük takmak berekettir, akik yüzük takan kişinin akıbeti güzel ve hayırlı olur. Akik yüzük takmak fakirliği, miskinliği ve nifakı yok eder."diye buyurmuştur. Bu hadiste, akik yüzükten kasıt akik taşı'dır. Bu taşı ister tesbih, kolye, bileklik vb. şekilde kullanın. İsterseniz taşı parça olarak kullanın yeter ki vücuda temas etsin.

İmam Caferi Sadık (as) şöyle buyurdular: "Akik yolculukta insanın emniyetini sağlar, akik takan perişanlık görmez ve işlerinin akıbeti hayra ulaşır." diye buyurmuştur.

Hz. Muhammed Mustafa (sav) bir hadis-i şerifinde İmam Ali'ye (as) hitaben şöyle buyurdular: "Parmağına kızıl akik tak! Çünkü bu akik Allahu Teala'nın birliğine, benim nubuvvetime, senin ve evlatlarının velayetine ve imametine, senin dostlarının cennette ve şialarının Firdevs cennetinde oluşuna şehadet etmiştir." diye buyurmuşlardır. Peygamber efendimiz takı olarak akiği yüzük olarak kullanmışdır.Burda asıl önemli olan akik taşı'dır. Akik taşı'nı istediğiniz aksesuar olarak kullana bilirsiniz çünkü teknolojinin gelişmesiyle akik taşı'nın işleme şekilleri gelişti buna bağlı olarak tesbih, kolye, bileklik vb. bir çok türde kullanabilme imkanımız olmuştur.

Hz. Resulullah (sav) bir diğer hadiste de şöyle buyurdular: "Her kim akik yüzüğü taksa ihtiyaçlarını temin etmiştir." diye buyurmuşdur ve akik taşı'nı işaret etmişdir.

Rebieturravi de bir hadis-i şerfi şöyle rivayet eder: "Akik yüzük takmak berekettir, akik yüzük takan kişinin akıbeti güzel ve hayırlı olur."

İmam Rıza (as) şöyle buyurdular: "Akik yüzük takmak fakirliği, miskinliği ve nifakı yok eder."

**

Hz. Ali (as) bir gün Fırat kenarında boğularak ölmüş birini gördü. O meyyitin yanına gidip baktığında serçe parmağında Yemen taşından (akik) yüzük gördü. Hayret ederek yanındakilere sordular bu meyyitin ölümüne ne neden oldu . Ve buyurdu ki; zira Yemen akiği taşıyan kimse suda boğulmaz. Allah'ın izni ile o meyyitin parmağındaki taş dile geldi ve dediki: "Ey Ali! Dediğin doğrudur ancak ben Yemen akiği değilim ben Hint akiğiyim" bu olayda görüldüğü gibi akik taşları'nın ortak özellikleri dışında yemen akiğinin farklı özelliğide budur.

Bilimsel çalışmalar sonucunda   Akik taşının faydaları, Akik taşının özellikleri şunlardır ;

Çağımızın en büyük sorunlarından olan strese karşı iyi geldiği tespit edilmiştir. Akıl ve mantık gücümüzün gelişmesini sağlar. Nazara karşı korunmamızı sağlar. Hamilelik sürecinde anne bebek sağlığı için faydalı olduğu tespit edilmiştir. Kan dolaşımını düzenlediği ve tansiyonu dengeleyici özelliğinin olduğuda tespit edilmiştir.Damarları koruyucu güçlendirici etkileri tespit edilmiştir. Cilt rahatsızlıklarına iyi geldiği söylenir. Dişler ve kemikler için faydalıdır. Taşıyan kişiyi olumsuzluklardan koruyucu etkisi vardır. Bu özelliği hadislerlede kanıtlanmışdır. Uykusuzluklara ve karabasanlara iyi gelir. Metebolizmamızı hızlandırır. Korkaklığa karşı iyi geldiği bilinir. Çevreyle uyumu arttırır. Akik taşı kendinizi kötü hissettiğinizde olayların iyi yönlerini görmenizi sağlar. Negatif enerjiden insanı arındırır ve insana iyilik mutluluk verir.Akik taşının faydaları, Akik taşının özellikleri bunlar olarak bilinmektedir.

Bu gibi Akik taşının özellikleri bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir. Bu gibi tedavi araçlarları sadece vesiledir. Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır. Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir. Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir. Tedbirimizi alalım şifa Allah'tandır. Şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir. İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Akik bileklik,Kırmızı akik taşı,Akik bileklik fiyatı,Akik taşı bileklik fiyatı,Akik bileklik satın al,Akik taşı bileklik satın al

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...