Ruby in zoisite

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02529
  • Tür: Ruby in zoisite doğal taş
  • Püskül Madeni: 925 Ayar Gümüş
  • Tane Çapı: 10 mm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 375,00
TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taşlardan Ruby in zoisite taşı 'nın birçok rengi ve çeşidi mevcuttur. Ruby in zoisite taşı tesbihin albenisi yüksek bir taştır.Bu Ruby in zoisite taşı tesbihin bir diğer albenisi ise renk tonu ve renk ahengidir.Bu Ruby in zoisite taşı tesbihi sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da Ruby in zoisite taşı tesbihin hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu Ruby in zoisite taşı tesbihin da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz   hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için .
      Ruby in zoisite taşı tesbihlerimiz standart tesbih ipine dizilmiştir. Fakat dilerseniz Ruby in zoisite taşı tesbih misine lastiği ve çelik tele de dizilmektedir. Misina lastiğinin avantajı daha dayanıklı olmasıdır.Standart tesbih ipleri taş tesbihlerde çabuk kopma yaptığından pek tercih edilmemektedir.Bu nedenle misina lastiği daha dayanıklı olup taş tesbihlerde kopma problemlerini ortadan kaldırmaktadır. Misina lastikli tesbihlerde 3 tl fark alınmaktadır. Bu seçeneklerden birini tercih edecek olursanız. Sipariş notunda belirtmeniz gerekmektedir.
      Ruby in zoisite taşı tesbihlerimizin püskülleri metal değil kararma ve bozulmalara dayanıklı olan Gümüş maddesinden üretilmiştir.Ayrıca bu Ruby in zoisite taşı tesbih faset kesmlidr.
      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz lındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.
   NOT: Ruby in zoisite taşı tesbihlerimizin püskülleri resimlerdekilerden farklılık gösterebilirler. Bu konuda bir öneriniz varsa onu da sipariş notunda belirtmeniz gerekmektedir.Ayrıca ürünlerimizin hepsine orjinallik garantisi verilmektedir. Bu taşın piyasada çok sahtesi bulunmaktadır eğer sahte isterseniz aynı tesbihin sahtesini 25tl karşılığında gönderebiliriz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Ruby in zoisite

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...