Kehribar kolye

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02389
  • Ağırlık: 30 gr
  • Uzunluk: 49 cm
  • Taşın Madeni: Orjinal kehribar
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 325,00
TAKİP NOTU BIRAK

Orjinal kehribardan üretilmiş bu Kehribar kolye hem estetik görünümü hemde vücuda sağladığı faydalarla size renk katacak. Bu Kehribar kolye günlük kullanıma uygun ve aynı zamanda estetik görünümlüdür. Bu Kehribar kolyeyi sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da Kehribar kolyenin hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı dolğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu doğal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır.
      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz lındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.
   NOT: Piyasada kehribar adı altında  fiyatları ucuz yada pahalı bir çok ürün bulunmasına rağmen bunların çoğu sahtedir. Biz size orjinallik garantisi veriyoruz. Eğer orjinal olmadığını düşündüğünüz takdirde geri iade koşulları doğrultusunda iade edebilirsiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Kehribar kolye

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...