Orjinal kaplan gözü taşı tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02365
  • Tane Çapı: 8 mm
  • İmameden Uzunluk: 15 mm
  • Tam Uzunluk: 22 cm
  • Ağırlık: 37 gr
  • Püskül Madeni: 925 ayar gümüş
  • Tesbih Madeni: Kaplangözü taşı tesbih 
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 114,90
TAKİP NOTU BIRAK

  Orjinal kaplan gözü tesbih tesbih satın almak istiyosanız Orjinal kaplan gözü tesbih tesbih satın almak için çok uygun olan bu tesbihi kaçırmamnızı tavsiye ederiz.
  Taş tesbih kolleksiyoncularının çok rabet ettiği taşlardan birisi olan kaplangözü taşı'ndan üretilmiş bu Orjinal kaplan gözü taşı tesbih  gerçekten de ilgiyi hak ediyor. Kaplangözü taşının doğada birçok rengi ve türü mevcuttur. Bu Orjinal kaplan gözü taşı tesbihte ise kaplangözü taşının renklerinin karışımından oluşmaktadır. Eğer sizde tesbih merakına yeni başladıysanız işte size başlangıç için mükemmel bir Orjinal kaplan gözü taşı tesbih. Bu Orjinal kaplan gözü taşı tesbihi sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da Orjinal kaplan gözü taşı tesbih hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu Orjinal kaplan gözü taşı tesbihin de sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz Şahin gözü taşı hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için tıklayınız .
     Bu üründeki Orjinal kaplan gözü taşı tesbihimiz standart tesbih ipine dizilmiştir. Fakat dilerseniz Orjinal kaplan gözü taşı tesbih misine lastiği ve çelik tele de dizilmektedir. Bu seçeneklerden birini tercih edecek olursanız. Sipariş notunda belirtmeniz gerekmektedir.
       Bu üründeki kaplangözü taşı tesbihimizin püskülü metal değil kararma ve bozulmalara en dayanıklı maden olan 925 ayar gümüştendir.
      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz lındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.
    NOT: Ürünlerimizde %100 orjinallik garantisi vardır. Orjinal kaplan gözü taşı tesbihimizi istediğiniz gibi test edebilir sahte olduğunu ispatladığınız takdirde geri iade koşullarınca iade edebilirsiniz. Piyasalardaki sahte ürünlere dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Orjinal kaplan gözü taşı tesbih,Orjinal kaplan gözü tesbih tesbih satın al

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...