Sarı sedef taşı tesbih (8mm gümüşlü)

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02359
  • Tane Çapı: 8 mm
  • İmameden Uzunluk: 15 cm
  • Tam Uzunluk: 22 cm
  • Ağırlık: 32 gr
  • Püskül Madeni: 925 ayar gümüş
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 204,90
TAKİP NOTU BIRAK

Sedef taşı'nın ender bulabileceğiniz bir türü olan bu Sarı sedef taşı tesbihi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Birçok Sarı sedef taşı tesbih mevcuttur fakat bu üründeki Sarı sedef taşı tesbihin taşı sedefin en tatlı renklerinden bir tanesidir. Bu Sarı sedef tesbihi sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da Sarı sedef tesbih hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu Sarı sedef tesbihin de sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz Sedef taşı hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için tıklayınız.
      Bu üründeki Sarı sedef taşı tesbihimiz standart tesbih ipine dizilmiştir. Fakat dilerseniz Sarı sedef tesbih misine lastiği ya da çelik tele de dizilmektedir. Bu seçeneklerden birini tercih edecek olursanız. Sipariş notunda belirtmeniz gerekmektedir.
      Bu üründeki sarı sedef taşı tesbihimiz püskülleri metal değil kararma ve bozulmalara daha dayanıklı olan 925 ayar gümüştendir.
      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz lındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.
    NOT: Piyasadaki birçok sahte ve kalitesiz sedef taşı tesbihlerden kaçınmanızı tavsiye eder, orjinallik konusunda sorun yaşadığınız takdirde geri iade koşullarınca iade edebilirsiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Sarı sedef taşı tesbih,Sarı sedef tesbih

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...