Fildişi tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #13751
  • Kullanılan Maden: Turkuaz, fildişi ve 925 Ayar Gümüş
  • Kullanılan İp: Standart tesbih ipi
  • Tane Çapı: 4 X 8mm
  • İmame Uzunluğu: 3,5cm
  • Tam Uzunluğu: 24cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 624,90
TAKİP NOTU BIRAK

Bu tesbih gümüş kasa içerisine fildişi ve turkuaz(firuze)  taşları işlemesiyle yapılmış bir üründür. Fildişi ve turkuaz(firuze) kakma tesbihin bütün malzemeleri, kasası 925 Ayar Gümüştür. Tesbih koleksiyoncularına özellikle tavsiye ettiğimiz bir koleksiyonluk tesbih ürünüdür. Bu turkuaz, fildişi kakma tesbih çok işçilikli ve değerli malzemelerle üretilmiştir. Bu üründe fildişi tesbihin yanısıra turkuaz (firuze) taşıda kullanıldığı için turkuaz(firuze) taşının fiziksel ve psikolojik faydalarınıda barındırmaktatır. Turkuaz(firuze) taşının başlıca bilinen faydaları ; Turkuaz taşı iletişim, sadakat ve dostluk taşıdır. Firuze taşı nazara karşı koruma sağlar. Kemiklerin sağlıklı kalmasını ve güçlenmesini sağlar. Kemik erimesi hastalığının önlenmesinde etkilidir. Firuze taşı migrene karşı faydalıdır. Öksürüğü hafifletir. Kan dolaşımını düzenler. Solunum ve ciğerler için faydalıdır. Turkuaz taşı tansiyonu dengeler. Turkuaz taşı kişinin genç ve zinde kalmasını sağlayıcı etkisi vardır. Firuze taşı bağışıklık sistemini güçlendirir. Akıl ve mantık gücünü geliştirir.kaygılarımızı yenmemizi sağlar. Sindirim sistemine iyi gelir. Ayrıca turkuaz taşının kişiye huzur verici etkileride vardır.

Biz firmamız olarak 7 yıldır bu işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taş ve çeşitli değerli malzemelerden takı ve tesbih imalatıdır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde toptan turkuaz taşı ve fildişi kakma gümüş tesbih fiyatları uygulanmaktatır. Toptan turkuaz taşı ve fildişi kakma tesbih satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Fildişi tesbih

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...