Kore yeşimi kolye

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZDİR!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #11660
  • Kullanılan Doğaltaş: Kore yeşimi doğal taş
  • Kullanılan Materyal: Oksitli metal
  • Kullanılan İp: Kopmayan taş tesbih ipi
  • Topla Uzunluk: Yaklaşık 44cm
  • Kalpli Ucun Uzunluğu: 3 x 3,4
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 924,90
TAKİP NOTU BIRAK

NOT : Bu fiyat sadece kolyenin fiyatıdır. Bileklik fiyata dahil değildir.

NOT: Bu kore yeşiminin kolyenin ucundaki kalp figürlü kısım, kullanıcının kalbinin yakınına denk geleceğinden dolayı kolyenin diğer kısımlarına göre iyon oranı düşük kore yeşimi taşından özellikle üretilmiştir. Bu sebepten dolayıdır ki kolyenin bu kısmı diğer kısımlardaki taşlardan daha az mıknatıs çekim gücüne sahiptir. Bu durumun özelliği yüksek iyonlu (enerjili) taşın kalbe direk etki edip tansiyonun dengesini bozmaması için uzmanlar tarafından özel olarak tasarlanmıştır. Diğer kısımlardaki taşlar mıknatıslar tarafından rahatlıkla çekilirken, kalpli kısım çok daha az çekilir. Bu kalpli kısmın net olarak çekip çekmediğini anlamak isterseniz çok yüksek çekim güçlü mıknatıslarda denenmesi gerekir. Bunu sizde deneyebilirsiniz!

En çok bilinen taşlardan birisi olan yeşim taşı'nın birden fazla renk tonu mevcuttur. Genel olarak yeşilin tonlarında bulunmaktadır. Bu kore yeşimi kolyenin size birçok katkısı olacaktır. Ayrıca bu kore yeşimi kolye kalite bakımından en iyisidir. Kore yeşimi taşı kolye yeşim taşlarının  arasında en çok bilinen ve en kaliteli yeşim taşıdir. Kore yeşimi kolye ve bileklikle yıllardır yatak tedavilerinde bir çok hastalık tedavi edilmektedir. Kore yeşimi kolyeler ve bileklikler piyasada çok yüksek fiyatlara satılmaktatır, bunun sebebi tedaviyi yapan firmalarca işin ranta dökülmesidir. Kore yeşimi taşı kolye ve bileklik  artık bizim firmamızın ayrıcalığıyla rant olmaktan çıkacak ve her kesimden insana hitap edecektir. Ürünümüz tüm ürünlerde olduğu gibi orjinallik garantisindedir. Bu kore yeşimi kolyenin estetik tasarımıyla da ön planda olacaksınız. Kore yeşim taşı'ndan üretilmiş olan bu kolye dayanıklı ipe dizilmiş olup kullanışı kolay ve dayanıklıdır. Bu kore yeşimi taşı kolyeyi sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da kore yeşimi kolyenin hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu doğal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir.

Yeşim taşının faydaları ;

Yeşim taşı sihir ve büyüden koruyan taşdır. Mutluluk taşı olarak da bilinmektedir. Bedendeki negatif elektriği toplayarak dısarı atar ve kişiyi stresten kurtarır. Yeşim taşı güzel rüyalar görmemizi sağlar. Diş hastalıkları ve ağrılarına karşı etkilidir.Yeşim taşı anti oksidandır. Gözler için faydalıdır. Yüzdeki siyah noktalara uzun süre tutulduğunda iyileştirdiği söylenmektedir. Cilt alerjilerinde yüze masaj şeklinde uygulandığında faydalıdır. Kan dolaşımını düzenleyip kalbe sakinlik verir ve kalbi güçlendirir. Duygu tutsaklığından kurtarır ve akıl ve mantık gücünü geliştirir .Aşırı duyguları yenmemize yardımcı olur. Konsantrasyonu arttırır. Huzur verir. Korku ve endişelerden kurtarır. Ruhsal sıkıntılardan kurtulmaya yardımcı olur. Böbrek ve safra kesesi rahatsızlıklarına iyi gelir. Bu özellikler standart yeşim taşlarının özelikleridir. Kore yeşimi yeşim taşının en kaliteli türüdür ve bu nedenle yukarda bahsedilen özelliklerin yanı sıra kore yeşiminin onu diğer yeşimlerden ayıran özellikleride vardır.

Kore yeşimini diğer yeşimlerden ayıran faydaları ;

En çok bilinen özelliği bel, boyun eklem vb. çeşitli ağrıların tedavisinde etkilidir. Bu taş sayesinde bu tür rahatsızlıklar kliniklerde yataklar, bileklikler ve kolyeler gibi çeşitli kore yeşimleriyle tedavi edilmektetir. Ayrıca kore yeşim taşı kolye ve bileklik gibi birçok ürün enerjisi oldukça yüksek kore yeşim taşlarından üretilmektetir. Bu enerjisi sayesinde kan akışını hızlandırır ve buna bağlı olarak yüksek tansiyon gibi kan akışından kaynaklanan bir çok hastalığın tedavisinde kullanılmaktatır ve bu hastalıklar bu taş sayesinde tedavi edilmektetir. Kore yeşimi yaradanın insanlara sunduğu çok şifalı bir nimettir. Kore yeşimi enerjisiyle kan akışını düzenlediğinden vücudumuzun daha dinç olmasını sağlar vücut gücünü arttırır ve buna bağlı olarak stres, yorgunluk, uyku problemleri, halsizlik ve depresyon gibi fiziki ve ruhsal her türlü problemlere karşı etkili bir taştır.Kore yeşimi bir nevi vücudumuzun enerji kaynağı gibidir. Bu faydaları bilimsel olarak kanıtlanmıştır ve bir çok merkezde bu taş ile bahsettiğimiz hastalıkların tedavisi yapılmaktatır.

     Toptan alışverişleriniz toptan kore yeşimi kolye fiyatı uygulanmaktatır. Toptan olarak kore yeşimi kolye satın almak isterseniz bizimle iletişime geçin.

NOT : Piyasada Kore yeşimi bileklik ve kolyer adı altında firmamızın resimlerini alıp farklı imitasyon kolye ve bileklikler gönderilmektedir. Ürünlerimizin hepsi orjinallik garantisi altındadır. Ürün iade garantisi de verilmektedir. Sahte ürünlere aldanıp paranızı çöpe atmayın...

 

HERKESİN KOLAYLIKLA YAPABİLECEĞİ BİR TEST İLE KORE YEŞİMİNİN ORJİNALLİK TESTİ NASIL YAPILACAĞINI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO'YU İZLEYEBİLİRİSİNİZ.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Kore yeşimi kolyeler,Kore yeşimi kolye,Kore yeşim taşı kolye,Kore yeşimi kolye fiyatı,Kore yeşimi kolye satın al

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...