Kaya sitrin taşı

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #08242
  • Kullanılan doğal taş: Sitrin doğal taş
  • Yükseklik: 13 cm
  • Genişlik: 11,8 cm
  • Derinlik: 8 cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 124,90
TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taş olan sitrin taşı'nın bilindik renkleri olan mor ve eflatunun değişik tonları mevcuttur ama bu ametist taşı kalite bakımından en iyilerinden bir tanesidir. Ayrıca bu üründeki sitrin doğal taşdan olup ev yada işyeri için aksesuar olarakta kullanılmaktadır. Bu yüzden bu kaya sitrini rahatlıkla ev yada işyerlerinizin bir köşesine sitrin taşı aksesuar olarak koyabilirsiniz. İnanın bu aksesuar naturel sitrin kayaç çevrenize renk katacaktır. Sitrin taşı bereket taşı olduğu için, genellikle bu aksesuar sitrin taşı televizyon ve bilgisayarların yanlarına konulmaktadır.  Bu naturel sitrin kayaçı sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da kaya sitrin taşıının hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı dolğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak, bu dogal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydaları bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Sitrin taşının bilimsel kaynaklardan alınan faydaları şunlardır;

Sitrin taşı başarı taşı olarakda bilinir. Aurayı temizleyici etkileri vardır. Negatif enerjiyi dagıtır. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Anti oksidan etkilidir. Göz hastalıklarına karşı şifalıdır. Böbrek, kolon sindirim organları, ciğerler ve kalp için faydalı bir taştır. Kendimize zarar verici sapkın düşüncelerden kurtarır ve öz güveni arttırır. Bazı kişiler sitrin taşını kasalarında saklarlar bunun nedeni  sitrinin bereket verici kazancı arttırıcı etkisinin olmasına inanılmasıdır. Aşırı kıskançlığı ortadan kaldırır. Negatif enerjiyi alır ve kişiye cesaret verir. Korkularımızı yenmemizi sağlar. Bağımlılıklardan kurtulamayı sağlar. Bedene canlılık verir.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taştır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde sitrin taşı fiyatları, toptan fiyat olarak uygulanmaktatır. Toptan olarak sitrin taşı satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Sitrin taşı,Sitrin taşı satın al,Sitrin taşı fiyatı,Kaya sitrin,Kaya sitrin taşı,Sitrin doğal taş,Sitrin taşı aksesuar

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...