Rutil kuvars bileklik

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #03614
  • Bileklik Madeni: Rutil kuvars doğal taş
  • Kullanılan Materyal: Rutil kuvars doğal taş ve misina lastiği
  • Tane Çapı: 8mm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 89,90
TAKİP NOTU BIRAK

Bu bileklik Rutil kuvars taşı'ndan üretilmiş ve Rutil kuvars taşı bileklik misine lastiğine dizilmiş olup kullanışı kolay ve dayanıklıdır. Kuvars taşı ailesinden olan Rutil kuvars taşı bileklik satın al ıp kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da Rutil kuvars bileklikin hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak, bu rutil kuvars bileklikin de sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydaları bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır.
        Rutil kuvars taşı bileklik fiyatı, toptan alışverişlerinizde uygulanabilir bu fiyatlar alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda Rutil kuvars bileklik satın al ırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş toptan rutil kuvars bileklik fiyatı konusunda siparişiniz alındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

Rutil kuvars taşının özelliklerinden bahsedecek olursak;

Bilinen farklı bir ismi bulunmayan rutil kuvars taşı genellikle beyaz veya pembe tonlardadır.Bir çok ülkede bulunan bu taş saydam veya yarı saydam bir yapıya sahiptir. Bu taş içerisinde ipliksi damarlarla lekelerle  essiz güzelliktedir. Bu gibi Rutil kuvars taşının özellikleri bilinmektedir.

Rutil kuvars taşının faydalarından bahsedecek olursak;

Uyumaya yardımcı olur.Hücreleri yenileyici etkileriyle yaşlanmayı geciktirir.Ruhsal ve akılsal denge oluşturur.Depresyon , fobiler, kararsızlık,cinsel isteksizlik, halsizlik gibi durumları ortadan kaldırdığı bilinmektedir.Aklı ve zekayı kuvvetlendirir. Vücuttaki negatif enerjiyi pozitife çevirir ve kişiye mutluluk verir.Aşkın,yaşama sevincinin ve cinsel gücün sembolü olarak bilinir. Güneş ışığını kendisinde toplayarak anti deprasan etkiye sahip bir taş haline gelir.Enerji yükseltici bir taş olarak bilinir. Huzur, motivasyon ve iç düzen sağlar.Kronik bronşit ve astıma iyi gelen bir taştır.cep telefonu,televzyon gibi  cihazlardan yayılan radyasyondan korur. Baş ağrılarını azaltır.Kan dolaşımı ve sindirim sistemine faydalıdır.Göz hastalıkları için faydalıdır.Gözlerin daha net görmesini sağlar. Bu gibi Rutil kuvars taşının faydaları bilinmektedir.

Rutil kuvars taşının faydaları bunlar olarak  bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir. Rutil kuvars taşının özellikleri , tedavi araçları sadece vesiledir.Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır.Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir.Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir.Tedbirimizi alalım şifa allahtandır.Şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir.İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Rutil kuvars taşı bileklik,Rutil kuvars bileklik,Rutil kuvars bileklik fiyatı,Rutil kuvars taşı bileklik fiyatı,Rutil kuvars taşı bileklik satın al,Rutil kuvars bileklik satın al

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...