Ametist bileklik fiyatı

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #03593
  • Kullanılan Materyal: Ametist doğal taş ve misina lastiği
  • Bileklik Madeni: Ametist doğal taş ve misina lastiği
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 55,00
TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taş olan Ametist Taşı'nın bilindik renkleri olan mor ve eflatunun değişik tonları mevcuttur ama bu Ametist taşı bileklik kalite bakımından en iyilerinden bir tanesidir. Ayrıca bu Ametist taşılı bileklikte damarlar da mevcuttur. Bu üründeki Ametist bileklikin estetik tasarımıyla da ön planda olacaksınız. Bir şey daha bu Ametist taşı bileklikin rengi her giysi ile uyum sağlayacak cinsten olmasından dolayı rahatlıkla her ortam ve giyimde kullanılabilir. Ametist Taşı'ndan üretilmiş olan bu Ametist taşı bileklik misine lastiğine dizilmiş olup kullanışı kolay ve dayanıklıdır. Bu Ametist bileklik satın al ıp kullanmakla kalmayacaksınız aynı zamanda da Ametist taşı bileklikin hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak, bu Ametist taşı bileklikin de sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydaları bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz Ametist Taşı hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için tıklayınız  .
   
      Toptan alışverişlerinizde toptan ametist bileklik fiyatı uygulanabilir bu ametist taşı bileklik fiyatı alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda Ametist taşı bileklik satın al ırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz alındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

 

Ametist taşının, Amethyst kelimesinden dilimize geçmiştir. Halen daha birçok kişi tarafından amethyst taşı olarak bilinmektedir.

Ametist taşının özellikleri

Başlıca Ametist taşının özellikleri;

Yapısında bulunan demirin verdiği mor rengin tonlarından oluşan ametistin bazı çeşitlerinin ise renklerine röntgen ışınları altında belli olmaktadır. Yine bazı tür ametist taşlarının renkleri gün ışığına göre farklılık göstermektedir. Başlıca Brezilya, Hindistan, Rusya, Türkiye ve Kanada gibi ülkelerden çıkmaktadır. Ametist taşının yapısında alüminyum, silisyum, demir, kalsiyum, lityum, magnezyum ve sodyum mineralleri bulunmaktadır.

Ametist taşının faydaları

Ametist taşının özellikleri bakımından en güçlü taşlardan biridir. Ametist taşı'nın üzerinde bilim adamları tarafından yapılan çalışmalar ve deneyler sonucunda insan üzerindeki şu etkileri  tespit edilmiştir.

Ametist taşının faydaları;

Ametist taşı aşk ve sevgi taşı olarak bilinmektedir. Negatif elektrik yükünü topladığından ve taşıdığından bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü  yükseltici etkileri tespit edilmiştir. Topladığı negatif elektrik yükünü pozitif elektrik yüküne çevirir. Depresyona karşı iyi gelir. Şifa bakımından en güçlü taşlardan olan ametist taşı cilt rahatsızlıklarına, alerjik, migren, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına şifalıdır. Uykusuzluk çekenlerin uykusuzluklarına faydalıdır. Ametist taşı enerji dolu bir taşdır. Bulundurduğu bu enerjiyle taşı üzerinde taşıyan kişiyi canlandırırcı etkisi vardır. Üzerinizde rahatca  sürekli taşıyabileceginiz bir taşdır. Ametist taşı'nın çevreye yaydığı enerji faydalıdır ve olumsuzluklardan kişiyi kurtarır. Ametist taşı'nın özellikle düşman gördüğünüz kişilerin yanındayken üzerinizde bulundurmanız faydalıdır. Çünkü ametist taşı olumsuz enerjileri pozitif enerjiye çevireceğinden ortamdaki kötü niyetli kişilerinde düşüncelerini olumlu yapar. Enerjisi huzur vericidir  ve sinir sistemine iyi gelir. Kişiye iç huzur verir. Kararsızlıkdan kurtarır ve kararlarımızı netleşdirir. Uykusuzluk çeken kişiler uykudan önce bir müddet ametist taşını elinizde tutun ve yattığınız yastığın altına koyun ve yatın. Ametist taşı eklem ağrılarına, kan dolaşımına faydalıdır. Vücudu zararlı toksinlerden arındırır ve kişiyi hayata daha sağlıklı yönlendirir. Pembe kuvarsla kullanıldığında aklı güçlendirdiği ve kalbe iyi geldiği bilinir. Tendeki hücrelerin yenilenmesini saglar ve teni güzelleşdirdiği çalışmalarla tespit edilmiştir. Kişiyi sapkın düşüncelerden kurtarır. Kanser oluşumu engellediği bilinir. Kişinin yapacakların odaklanmasına konsantre olmasına yardımcı  olur. Bağışıklık sistemini  güçlendirir, kanı temizler.

Ametist taşının yararlarını gören birçok insan bulunmkatadır. Hatta eski çağlarda bile ametist taşının alternatif tıp olarak kullanıldığına dair bulgulara saptanmıştır.

Bu gibi Ametist taşının faydaları bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir.bu gibi tedavi araçlarları sadece vesiledir. Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır. Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir. Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir. Tedbirimizi alalım şifa allahtandır. Şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir. İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Ametist bileklik,Ametist taşı bileklik,Ametist bileklik satın al,Ametist taşı bileklik satın al,Ametist bileklik fiyatı,Ametist taşı bileklik fiyatı

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...