Osmanlı tuğralı bileklik

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02506
  • Kullanılan Materyal: Oksitli metal ve örme ip
  • Baskı Yapılan Taş: Sedef doğal taş
  • Baskı Türü: Yapıştırma
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 50,00
TAKİP NOTU BIRAK

Sedef taşından üretilmiş bu Osmanlı tuğralı bileklik çok estetiktir.Bu Osmanlı tuğralı bileklikin üzerindeki Osmanlı tuğrası baskısı, Osmanlı tuğralı bilekliki daha estetik kılmış ve Osmanlı tuğralı bileklikin cazibesini arttırmıştır. Bu Osmanlı tuğralı bileklikin estetik görünümün yanı sıra bu bileklikteki taş Sedef taşı olması Osmanlı tuğralı bileklikin aynı zamanda Sedef taşının faydalarını barındırması ve bu Osmanlı tuğralı bilekliki kullanan insanların Sedef taşının faydalarındanda yararlanmasını sağlamıştır.
   Bu Osmanlı tuğralı bileklikte toptan alımlarda toptan fiyat uygulanmaktadır.Toptan almak isteyen müşterilerimiz bu Osmanlı tuğralı bilekliki sipariş verirken sipariş notunda toptan isteğinizi belirtin veya iletişim numaralarımızdan bizle irtibata geçin.
   Not:Dilediğiniz istediğiniz özel tasarım taşlar kategorisindeki ürünlerimize istediğiniz isim, şekil, resim,yazı yazılır.Bu işlem farklı ücrete tabidir.Böyle bir talebiniz varsa sipariş verirken sipariş notunda belirtiniz veya iletişim numaralarımızdan bizlere isteğinizi bildirin.                                    Not:El işçiliğiyle kalıcı baskı ücreti 15 tl dir.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Osmanlı tuğralı bileklik

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...