Pembe kuvars taşı bileklik

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02228
  • Bileklik Madeni: Pembe Kuvars Taşı 
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 60,00
TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taşlardan pembe kuvars taşı bileklik hem gösterişli görünümü ile hemde güzel tasarımıyla size renk katacaktır. Bu pembe kuvars bilekliğin estetik tasarımıyla da ön planda olacaksınız.Pembe kuvars taşından üretilmiş olan bu doğal taş bileklik misine lastiğine dizilmiş olup kullanışı kolay ve dayanıklıdır. Bu bilekliği sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı dolğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak, bu dogal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydaları bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz pembe kuvars taşı hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için tıklayınız .
   
      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz lındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Pembe kuvars bileklik,Pembe kuvars taşı bileklik,Doğal taş bileklik

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...