Selenit taşı kolye

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #21195
  • Zincir Uzunluğu: Yaklaşık 42 cm
  • Kullanılan Doğaltaş: Selenit doğaltaş
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 209,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

NOT: Kolye ucundaki metal aparatları gümüş seçerseniz gümüş malzemelerde görsel farklılıkları olabilir.

Selenit taşının özellikleri ;

Selenit taşı oldukça estetik ve değerli taşlardandır. Selenit taşına selenit kristall ve selenite crystal de denmektetir. Spodümen ailesinin mücevher değeri kazanan doğada genel olarak beyaz renklerde bulunan bir doğal taştır. Doğal alimünyum ve lityum silikat ağırlıklı bir doğal taştır. Taşın işlenişi kırılgan yapıda olmasından dolayı oldukça güç yapılmaktatır buda taşın değerini bir kat daha arttırmaktatır. Bu selenit taşını detaylı ve dikkatli incelediğinizde pembe renkten mor renge dönen bir renk cümbüşü içerisinde olduğunu fark edeceksiniz. Bu taşın sertlik derecesi 6,5 ve 7 arasında değişmektetir. Selenit taşı genel olarak mücevher takı yapımında kullanılan bir taştır. Estetik görüntüsünün yanı sıra insan vücudunada çok faydalı olan bir doğal taş türüdür.

Selenit taşının faydaları ;

Selenit taşı karşılıklı iletişimi ve anlaşmayı olumlu yönde etkileyen bir taştır. Kulaklar için çok faydalıdır, işitme yeteneğini arttırır. Pembe kuvars taşının bir çok özelliğini taşır. Böbrek ve akciğerler için çok faydalı bir taştır. Bedenin ısı sistemi ve kalp için faydalı bir taştır. Duyarlılıkları dengeleyen bir taştır. Öz güveni arttırır. Beyin fonsiyonlarını uyaran bir doğal taştır bu özelliğiyle beynimizin daha rahat çalışmasını sağlar. Zihinsel konsantrasyonu arttıran bir taştır. Baş ağrılarına karşı etkili bir taştır. Sindirim sistemini düzenleyerek daha rahat çalışmasını sağlar. Kan dolaşımını düzenleyen bir taştır. Ayrıca kan hastalıklarına da iyi gelir. Gözlere faydalı bir taştır. Strese ve aşırı gerginliğe iyi gelir. Duygusal anlamda kalp acılarını dindirilmesine yardımcı olur.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Selenit taşı kolye,Selenit taşı kolyeler

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...