Jasper taşı tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZDİR!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • 1844,90

Ürün seçenekleri

TELEFONLA SİPARİŞ

NOT: Bu üründe kullanılan bütün metal kısımlar birinci kalite saf 925 AYAR GÜMÜŞTÜR kullanılan gümüş kısımların ağırlığı yaklaşık 12 gr mı geçmektetir. Diğer tesbihleri de bu modelde yaptırabilirsiniz.

NOT: Tesbihteki imame ve diğer gümüş malzemeleri sitedeki bütün doğaltaş tesbihlere ekleyebiliriz. Bu tesbihteki gümüş materyalleri, eklemek istediğiniz taş tesbihi bize iletişim numaralarımızdan bildirebilirsiniz.

NOT : Tesbih püskülüne istediğiniz harfi taktırabilirsiniz.

Bu tuğralı jasper taşı tesbihe istediğiniz harfi takabiliriz.  Ayrıca birden fazla harfli top ekleyip isim yazdırabilirsiniz. Eklenecek her harfin tane fiyatı 8 tldir. Bunu sipariş verirken sipariş notunda veya 0505 281 87 20 - 0555 877 1 444 nolu telefonlardan bizimle irtibata geçerek takılmasını istediğiniz harfi belirtmeniz yeterli.

Jasper Taşı Faydaları ;

Karaciğer, dalak ve mesaneyi kuvvetlendirdiği ve koruduğu bilinir. Jasper taşının güçlü ve tedavi edici etkileri vardır.Sindirim sistemini düzenler. Safra kesesini korur ve güçlendirir. Endokrin sisteminde dengeyi sağlar. Kişinin kendisini sağlıklı ve güçlü hissetmesini sağlar. Fiziksel direnci arttırır. Erkeklerde erkeksi özellikleri arttırır. Sevgiyi, kararlılığı ve inancı arttırıcı etkileri vardır. Jasper taşı güç ve cesaret taşıdır. Bedeni toksinlerden arındırır. Yılan ve örümcek zehirlenmelerine karşı etkilidir. Bu taş bereket taşı olarak da bilinir. Konuşma yeteneğini arttırır.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Jasper taşı tesbih,Jasper taşı tesbihler,Kazaz püsküllü tesbih,Kazaz püsküllü tesbihler,Tuğralı tesbih

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...