Bambu mercan kolye ucu

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #18308
  • Kullanılan Doğaltaş: Bambu mercan doğaltaş
  • NOT: Bu ürün bambu mercandan üretilmiştir. Bambu mercan, mercan kayalıklarında bulunan bir ağaç türüdür.
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 84,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

Bu kolye ucunda kullanılan metal kısımlar oksitli metaldir. Dilerseniz kolye uçlarında kullanılan metal kısımları komple gümüş yapabilirsiniz. Ürün siparişini verirken metal kısımların 925 Ayar Gümüş olmasını istiyorsanız ürünün yanındaki gümüş şeçeneğini seçerek malzemeleri gümüş yapabilirsiniz.

NOT : Bu bileklik bambu mercandan üretilmiştir. Bambu mercan mercan taşlarının ( kayalıklarının ) yanında bulunan bir ağaçtır. Bu ağaç mercan taşlarının yanlarında bulunur ve mercan taşının özelliklerini gösteren essiz bir ağaçtır.

Mercan Taşının Faydaları :

Mercan taşı nazara karşı koruma sağlar. Ev ve ailelerdeki olumsuzlukları ve olumsuz enerjiyi ortadan kaldırdığı bilinir. Amaca odaklanmayı sağlar, kararlılığı arttırır. Mercan taşı konsantrasyon eksikliklerini giderir, konsantrasyonu arttırır. Aşırı heyecanlanmayı ve duygulanmaları ortadan kaldırır. Kalbi, dalağı korur ve güçlendirir. Hormonsal sistemleri dengeler. Başta sedef hastalığı olmak üzere bir çok cilt rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır ve şifalıdır. Mercan taşı saflığın ve dengenin korunmasına yardımcı olur. Çocuk hastalıklarına karşı çocukları koruduğu söylenir. Kan dolaşımını düzenler ve kan hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Aklı güçlendirir ve kişiye zeka kıvraklığı verir.

 


Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Bambu mercan kolye,Bambu mercan kolye ucu

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...