Moldavit taşı

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #17967
  • Kullanılan Doğaltaş: Moldavit doğal taşı
  • Ağırlık: 5,4 gr
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 144,90
TAKİP NOTU BIRAK

Not : Bu ürün moldavit taşının işlenmemiş ham halidir. Bu ürün naturel kayaç olmasından dolayı her parçanın şekli ve ağırlığı farklıdır. Şekillerin de taşın naturel doğal yapısına bağlı olarak farklı olabilir. Ancak taşın renginde ve yapısında hiçbir farklılık yoktur % 100 moldavit taşıdır.

En çok bilinen taş olan moldavit taşı'nın bu kayacı kalite bakımından en iyilerinden bir tanesidir. Sizde moldavit taşı kayaçı satın almak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın. Ayrıca bu üründeki moldavit taşı kayacı tamamen doğal olup ev yada işyeri için aksesuar olarakta kullanılmaktadır. Ayrıca naturel moldavit taşı kayaçı fiyatıda uygundur. Bu yüzden bu moldavit kayacı rahatlıkla ev yada işyerlerinizin bir köşesine aksesuar olarak koyabilir yada avucunuzda taşıyabilirsiniz. İnanın bu aksesuar çevrenize renk katacaktır. Bu naturel moldavit kayaçı sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da moldavit taşının hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak, bu dogal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydaları bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz moldavit taşı hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz moldavit taşının faydalarını okuyunuz ; Moldavite taşı ruhsal iletişim kurmamıza yardımcı olan bir taştır. Yaşamınızdaki ruhsal bozuklukların yoğun olduğunu hissettiğinizde ve bu bunalımlardan kurtulmak istediğinizde bu taşı kullanın ve ruhsal anlamda rahatlama hissedeceksiniz. Her anlamda değişmemize, yenilenmemize yardımcı olan bir doğal taştır. Enerjisi oldukça yüksek bir taştır. Bu taşı kullanan insanların çocuk sahibi olabilme şansının fazla olduğu söylenmektetir. Şevkat ve merhamet duygusunu artmasına yardımcı olan bir taştır. Anlama kabiliyetinin artmasına yardımcı olur. Pozitif düşünmeyi geliştiren, yaşamımızı bu düşünceye göre düzenlememize yardımcı olan bir taştır. Verdiği enerjiyle beden kuvvetini arttırarak kişiye canlılık veren bir doğal taştır. Hafızamızı değişik düşüncelerden, karmaşık düşünelerden kurtarmamıza, zihnimizi temizlememize yardımcı olur. Bedendeki kötü enerjilerin toplanarak toprağa aktarılmasına yardımcı olan, kötü enerjileri topraklama yapan bir taştır.
Not: Doğal taş ürün alırken orijinal olmasına özellikle dikkat edin. Doğal taş işi çok hassas bir iştir. Bir  çok doğal taş ürün, ucuz taşları benzetilmek istenen orijinal taşın rengine boyanarak üretilmektetir. Bu tür ürünler piyasada çokça bulunmaktatır. Doğal taş alırken özellikle işi doğal taş olan, doğal taş işinde uzman güvenilir firmaları tercih edin, sahte ürün alıp paranızı çöpe atmayın. Ayrıca ürünlerine orjinallik garantisi ve geri iade garantisi veren firmalardan alışveriş yapın.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taştır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde moldavit taşı fiyatı,toptan fiyat olarak uygulanmaktatır. Toptan olarak moldavit taşı satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Moldavit taşı

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...