Pembe kuvars kolye ucu

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #14780
  • Kullanılan Doğaltaş: Pembe kuvars doğaltaş
  • Zincir Uzunluğu: Yaklaşık 42cm
  • Tane Çapı: 3,5 X 2,5 cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 119,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

Bu pembe kuvars kolye ucu, pembe kuvars taşının en güzel tonlarından özel olarak şeçilerek üretilmiştir. Orjinal taşlardan üretilen bu kolyeleri sizler için ürettik. Ürünlerimizde orjinal doğal taşların yanı sıra estetikliğini arttırmak amacıyla bazı süsleme aparatları kullanılmış ve ürünlerin estetik görünümleri arttırılmıştır. Kullanılan bu aparatlar oksitli metal ve  dökümden üretilmiştir, kimyasal bir elementle temasta bulunmadığı taktirde kararmalara karşı uzun süreli dayanıklı, sağlamdır. Bu özellikleriyle doğal taşlı kolyeleri uzun süreler rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu doğal taş kolyeleri hem estetik görünmek için takı olarak hemde doğal taşların muhteşem enerji ve faydalarından yararlanabilmek için kullanabilirsiniz. Bu ürün orjinal pembe kuvars taşından üretildiği için pembe kuvars taşının şu psikolojik ve fiziksel faydalara sahiptir ; Pembe kuvars taşı duyarlılıkları dengelediği söylenir. Özgüveni arttırıcı etkileri vardır. Böbrekler, akciğerler, bedenin ısı sistemi ve kalp için faydalıdır. Ametist taşıyla birlikte kullanıldığında aklı güçlendirir ve kalbi korur. Pembe kuvars taşı beyin fonksiyonlarını uyararak daha rahat çalışmasını sağlar. Zihinsel konsantrasyonu arttırdığı bilinir. Baş ağrılarını hafifletici etkileri vardır. Sindirim sistemini düzenler. Kan dolaşımını düzenler ve kan hastalıklarına iyi gelir. Pembe kuvars taşı gözler için şifalıdır. Radyosyonu toplayıcı etkileri vardır. Çevrede oluşan negatif enerjiyi yok eder ve pozitif enerjiye çevirir. Pembe kuvars taşı bir müddet sonra toprağa bir müddet gömülmeli çünkü topladığı kötü enerjilerden arındırılmalı.

Not: Doğal taş ürün alırken orijinal olmasına özellikle dikkat edin. Doğal taş işi çok hassas bir iştir. Bir  çok doğal taş ürün, ucuz taşları benzetilmek istenen orijinal taşın rengine boyanarak üretilmektetir. Bu tür ürünler piyasada çokça bulunmaktatır. Doğal taş alırken özellikle işi doğal taş olan, güvenilir firmalardan alın. Ayrıca ürünlerine orjinallik garantisi ve geri iade garantisi veren firmalardan alışveriş yapın.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taştır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde pembe kuvars taşı kolye ucu fiyatı, toptan fiyatı olarak uygulanmaktatır. Toptan olarak pembe kuvars kolye ucu satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Pembe kuvars kolye ucu

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...