fil dişi tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #13752
  • Kullanılan Maden: Mercan taşı, fildişi ve 925 Ayar Gümüş
  • Kullanılan İp: Standart tesbih ipi
  • Tane Çapı: 6,5mm
  • İmame Uzunluğu: 4,5cm
  • Tam Uzunluğu: 23cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 624,90
TAKİP NOTU BIRAK

Bu tesbih gümüş kasa içerisine fildişi ve mercan taşları işlemesiyle yapılmış bir üründür. Fildişi ve mercan kakma tesbihin bütün malzemeleri, kasası 925 Ayar Gümüştür. Tesbih koleksiyoncularına özellikle tavsiye ettiğimiz bir koleksiyonluk tesbih ürünüdür. Bu mercan, fildişi kakma tesbih çok işçilikli ve değerli malzemelerle üretilmiştir. Bu üründe fil dişi tesbihin yanısıra mercan taşıda kullanıldığı için mercan taşının fiziksel ve psikolojik faydalarınıda barındırmaktatır. Mercan taşının başlıca bilinen faydaları ; Mercan taşı nazara karşı koruma sağlar. Ev ve ailelerdeki olumsuzlukları ve olumsuz enerjiyi ortadan kaldırdığı bilinir. Amaca odaklanmayı sağlar, kararlılığı arttırır. Mercan taşı konsantrasyon eksikliklerini giderir, konsantrasyonu arttırır. Aşırı heyecanlanmayı ve duygulanmaları ortadan kaldırır. Kalbi, dalağı korur ve güçlendirir. Hormonsal sistemleri dengeler. Başta sedef hastalığı olmak üzere bir çok cilt rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır ve şifalıdır. Mercan taşı saflığın ve dengenin korunmasına yardımcı olur. Çocuk hastalıklarına karşı çocukları koruduğu söylenir. Kan dolaşımını düzenler ve kan hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Aklı güçlendirir ve kişiye zeka kıvraklığı verir.

Biz firmamız olarak 7 yıldır bu işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taş ve çeşitli değerli malzemelerden takı ve tesbih imalatıdır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde toptan mercan taşı ve fildişi kakma gümüş tesbih fiyatları uygulanmaktatır. Toptan mercan taşı ve fildişi kakma tesbih satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Koleksiyonluk tesbih,Fil dişi tesbih

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...