Koleksiyonluk tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #13746
  • Kullanılan Madenler: Fildişi, lapis taşı ve 925 Ayar gümüş
  • Tane Çapı: 6,5mm
  • İmame Uzunluğu: 4,5cm
  • Tam Uzunluğu: 23cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 624,90
TAKİP NOTU BIRAK

Bu tesbih gümüş kasa içerisine fildişi ve lapis taşları işlemesiyle yapılmış bir üründür. Fildişi ve lapis kakma tesbihin bütün malzemeleri, kasası 925 Ayar Gümüştür. Tesbih koleksiyoncularına özellikle tavsiye ettiğimiz bir koleksiyonluk tesbih ürünüdür. Bu kaliteli tesbih çok işçilikli ve değerli malzemelerle üretilmiştir. Buüründe fildişi tesbihin yanısıra lapis taşıda kullanıldığı için lapis taşının fiziksel ve psikolojik faydalarınıda barındırmaktatır. Lapis taşının başlıca bilinen faydaları ; Lapis taşı, melenkoloyi ve depresyonu ortadan kaldırıcı etkileri vardır. Kaygıları azaltır. Kemikleri güçlendirici etkileri vardır. Tansiyonu dengeler. Troit bezlerinin iyi çalışmasını sağlar. Lapis taşı, küçük çocukların solunum yolu rahatsızlıklarından korunmasını sağladığı bilinir. Uykusuzluğa iyi gelir. İşitme bozukluklarına karşı şifalıdır. Solunum ve sindirim sistemi bozukluklarına iyi gelir. Kemikleri güçlendirir. Fiziksel yetenekleri geliştirir. İletişim yeteneğini artırıcı etkileri vardır. Lapis taşı, küçük çocuklardaki korku problemlerine iyi gelir.

Biz firmamız olarak 7 yıldır bu işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taş ve çeşitli değerli malzemelerden takı ve tesbihtir. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde toptan lapis taşı ve fildişi kama gümüş tesbih fiyatları uygulanmaktatır. Toptan lapis taşı ve fildişi kakma tesbih satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Kaliteli tesbih,Koleksiyonluk tesbih

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...