Zebercet taşı bileklik (Peridot taşı bileklik)

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #01170
  • Bileklik Genişliği: 20 mm
  • Kullanılan Materyal: Lastik
  • Bileklik Madeni: Zebercet (Peridot) doğal taş  
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 50,00
TAKİP NOTU BIRAK

    Genellikler peridot taşı olarak bilinen zebercet taşı, peridot taşının biraz daha kirli ve mat halidir. Ama özellik ve yapısal olarak peridot taşıdır. Daha parlak ve canlı olan türlerine nazaran daha çok bulunan ve buna da bağlı olarak fiyatı da ucuz olan bu zebercet bileklik her bütçeye hitap edecek cinsten. Ayrıca bu peridot taşı bileklik size birçok katkı sağlayacaktır. Bu üründeki zebercet taşı bileklik, kalite bakımından en iyilerden bir tanesidir. Bu peridot bileklikteki estetik tasarım ile ön planda olacaksınız. Peridot taşından üretilmiş olan bu bileklik misine lastiğine dizilmiş olup kullanışı kolay ve dayanıklıdır. Sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu doğal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Peridot taşının özelliklerinden bahsedecek olursak;

Peridot taşı çok tatlı bir yeşil renge sahip bir taştır.Peridot taşının bir diğer isimleri ise zebercet ve olivindir. Güney Afrika , Buruma, Brezilya, Meksika gibi ülkelerde çıkmaktadır. Nikel ve demir yoğunluklu bir çok mnarellerden oluşan bir taştır.Ayrıca peridot taşı enerjisi yüksek bir taştır. Bu gibi Peridot taşının özellikleri bilinmektedir.

Peridot taşının faydalarından bahsedecek olursak;

Peridot taşı  beden zihin dengesini sağlayan bir taştır. Kişiye olumlu düşünme iyimserlik duygusu verir. Aşırı kaygılanmaları önler.Aşırı  kıskançlık, egoistlik gibi duyguları yok eder.Neşe ve mutluluk hissi veren bir taştır. Doku bozukluklarını yavaşlatıcı etkileri vardır. Dalak, Kalp,Pankreas ve ciğer gibi organlarımıza olumlu faydaları vardır. Kişinin çevresiyle olan ilişkilerinin güçlenmesine yardımcı olur. Yaşam enerjimizi artırıcı etkileri bulunan bir taştır.Nedensiz ve aşırı korkuları yok eder. Neşe ve mutluluk hissi verdiğinden bu olumlu duyguları çevremizede yansıtmamıza yardımcı olur. Bu gibi Peridot taşının faydaları bilinmektedir.

Peridot taşının faydaları bunlar olarak  bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir. Peridot taşının özellikleri , tedavi araçları sadece vesiledir.Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır.Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir.Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir.Tedbirimizi alalım şifa allahtandır.Şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir.İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

   
      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz alındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Zebercet bileklik,Zebercet taşı bileklik,Peridot taşı bileklik,Peridot bileklik

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...