Oltu taşı tesbih satın al

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #11540
  • Kullanılan Doğaltaş: Rus oltusu
  • Kullanılan Püskül: Oksitli metal
  • Kullanılan İp: Tesbih ipi
  • İşlemede Kullanılan Maden: 925 Ayar Gümüş
  • Tane Çapı: 8mm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 134,90
TAKİP NOTU BIRAK

Oltu taşı tesbih en çok rabet edilen taşlardan biri olan oltu taşından üretilmiştir. Bu oltu tesbih, tesbih koleksiyoncularının gözdesi olan bir tesbihtir. Bu tesbihin bir diğer güzelliğiyse üzerine yapılmış işlemeler olmayışıdır. Bu sadelik  tesbihe ayrı bir hava katmış ve oltu tesbihin albenisini arttırmıştır. Tesbih severlere tavsiye edeceğimiz harika taşlardan biridir oltu taşıdır. Taş tesbihlerde yaşanan ip kesme problemi genellikle oltu taşı tesbihlerde görülmemektedir. Bunun sebebi oltu taşının ağır olmayışıdır. Ayrıca püskülüde gümüş isteyebilirsiniz. (gümüş püskülün ücreti ayrıdır.)

Oltu taşının özellikleri ;

Oltu taşının bir diğer adı kara kehribardır. Oltu taşları siyah, gri, yeşilimsi ve kahverengi tonlarda bulunan bir taştır. Oltu taşı Türkiye ve Rusya gibi ülkelerde çıkarılmaktatır. Türkiyedeki oltu taşı Erzurumun Oltu ilçesinden çıkarılmaktadır ve bu bölgede çıkarılan oltu dünyanın en kaliteli otlusudur. Fosilleşmiş ağaç gövdesi ve ağaç reçinesinden oluştuğu araştırmalarla tespit edilmiştir. Oltu taşı bitkisel kalıntılardan oluşmuş organik bir taştır. Kehribarla oluşumundaki benzerlikten dolayı kara kehribar adıylada anılmaktadır. Yapısal olarak kehribarla alakası yoktur ancak ikiside bitki kalıntılarından oluşmasından dolayı bu adı almıştır.

Oltu taşının faydaları ;

Oltu taşının faydaları arasında en çok bilineni negatif enerjiyi toplayan bir taş olmasıdır. Ayrıca oltu taşı stresi azaltır. Bedenin elektriğini toplamak için kullanılan bir taştır. Guatır, bronşit ve astım tedavisi için boyun bölgesinde kullanılmalıdır. Ayrıca troit tedavisinde de kullanılmaktadır. Oltu taşı, boğaz ve troit enfeksiyonlarının tedavisinde diğer taşlardan daha etkili olduğu söylenir. Sol elinin içinde kullanılırsa bedendeki negatif elektriği toplar ve rahatlık verir. Ayrıca elektrik yükünü hafiflettiğinden depresyona karşı etkilidir. Aklı ve hafızayı kuvvetlendirir, kişinin kararlarını doğru vermesini sağlar. İki taşta organik bitki kalıntılarından oluşmasından dolayı kehribar taşının özellikleriyle de benzerlik göstermektedir.

Not: Doğal taş ürün alırken orijinal olmasına özellikle dikkat edin. Doğal taş işi çok hassas bir iştir. Bir  çok doğal taş ürün, ucuz taşları benzetilmek istenen orijinal taşın rengine boyanarak üretilmektetir. Bu tür ürünler piyasada çokça bulunmaktatır. Doğal taş alırken özellikle işi doğal taş olan, güvenilir firmalardan alın. Ayrıca ürünlerine orjinallik garantisi ve geri iade garantisi veren firmalardan alışveriş yapın.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taştır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde toptan oltu taşı tesbih fiyatı uygulanmaktatır. Toptan ürün oltu taşı tesbih satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Oltu taşı tesbih fiyatı,Oltu taşı tesbih satın al,Oltu taşları

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...